Blog

Schiphol Airport App extends Best Airport App title

AppIconWe are proud to announce the Schiphol Airport App has been selected as Best App by The Moodie Report for the third time in a row! The app is considered the ‘Best Mobile App’ within the Airport-category. In 2012 and 2013 Moodie International awarded the Schiphol App as best mobile airport app as well. Continue reading

M2Mobi organiseert Appsterdam Guru Session: Automated Testing

IMG_20140221_134057

Appsterdam is een actieve community van app ontwikkelaars in Amsterdam. Eens per maand organiseren zij een Guru Session bij een bedrijf dat hun kennis wil delen met de community. Wij deden dat over Automated Testing met Calabash op Android en iPhone. Afgelopen vrijdag organiseerde M2Mobi een Guru Session voor Appsterdam over Automated Testing.

Continue reading

VGZ Mindfulness app gelanceerd!

VGZ-app-icons-1-114M2mobi heeft in opdracht van VGZ een app ontwikkeld die mensen helpt  met “in het hier en nu leven” en beter om te gaan met stress. De helpt helpt je helemaal Mindful te worden! De app bevat een programma van vijf weken en bestaat uit 25 oefeningen. Deze oefeningen variëren van korte ontspanningsoefeningen tot een uitgebreide bodyscan van 37 minuten.

Continue reading

Op ontdekkingstocht door de Amsterdamse financiële geschiedenis met stadswandeling-app ‘Follow the money’

Icon@2xDonderdag 19 december om klokslag 9 uur zal directeur Paul Spies van het Amsterdam Museum met een slag op de gong de Amsterdamse beurshandel officieel openen. Dit moment markeert tevens de lancering van de nieuwe app ‘Follow the money’. Deze app is een audiotour en wandelroute ineen. De wandeling  leidt de gebruiker in 45 minuten langs de rijke, financiële geschiedenis van Amsterdam en overbrugt een periode van 400 jaar: van de Gouden Eeuw tot nu. De app is tweetalig (Nederlands en Engels) en gratis verkrijgbaar voor iPhone en Android.
Continue reading

Let’s MEET marktleider Event Apps festivalseizoen 2013

 

Onlangs hebben wij een terugblik gepost over het afgelopen festivalseizoen. Daar zijn een aantal mooie cijfers naar voren gekomen. Onder andere dat Let’s MEET bijna een vijfde deel van de apps heeft verzorgd dit festivalseizoen. We zijn nog wat dieper gaan graven en zijn tot de volgende conclusie gekomen:  In festivalseizoen 2013 is Let’s MEET marktleider!

 

Continue reading