M2mobi - Full Service Mobile Agency

Over M2mobi

M2mobi is een mobile app agency gevestigd op de Herengracht in Amsterdam waar wij met een team van ruim dertig experts apps maken voor nationale en internationale accounts. Van concept en strategie tot realisatie en onderhoud.

De wereld van mobiel verandert en ontwikkelt met een snelheid waar wij alleen maar enthousiast van worden. Wat we vandaag gewend zijn aan technologie, devices en verwachtingen is over een jaar compleet veranderd. M2mobi heeft als app ontwikkelaar alles in huis om daar feilloos op in te spelen.

Opgericht tijdens de oorsprong van het smartphone tijdperk in 2006, stonden we aan de basis van de ontwikkeling en sindsdien lopen we voorop. We zijn mobile natives. In plaats van het aan te leren, is mobiel onze moedertaal. We zijn ermee opgegroeid, we leven en ademen mobiel.

We werken graag met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. Door vandaag nog aan tafel te zitten, kunnen we vanuit de kern van het merk op zoek gaan naar de beste manieren om de eindgebruikers van de app te helpen, verrassen en inspireren.

Met onze ervaring als app ontwikkelaar vertrouwen we op ons instinct. We beslissen en werken snel, in het tempo van de ontwikkeling. Korte lijnen. Efficiƫnt. Flexibel. Per project werken we met een team waarin alle disciplines samenkomen. Specialisten op het gebied van Concepting, iOS, Android, Windows Phone, Backend Architecture, Web front-end, graphic design, UX Design en Quality Assurance.

We zijn maar wat trots op de apps die we samen met onze klanten hebben kunnen maken. Zo hebben we niet alleen met succes een online only bank opgebouwd, maar ook een dito supermarkt. Onze mobile apps voor klanten als Heineken, Dubai Airports en VGZ worden door vele duizenden mensen gebruikt en gewaardeerd. En de Schiphol App is al meerdere keren bekroond als beste airport app.

Wat zal de toekomst nog meer brengen? Wie zal het zeggen. Wat we wel weten is dat wij erbij zijn om te zorgen dat je als merk voorop blijft lopen.

Meer weten?

Frederiek
Frederiek

Office Manager

info@m2mobi.com
020-3540259