M2mobi | Digitaal Bureau | Mobile App Ontwikkeling

Over M2mobi

M2mobi is een full service mobile agency in Amsterdam. Met een team van ruim 30 experts werken we aan mobiele oplossingen en ontwikkelen we apps voor nationale en internationale accounts. Van concept en strategie tot realisatie en onderhoud. De wereld van mobiel verandert en ontwikkelt met een snelheid waar wij alleen maar enthousiast van worden. Wat we vandaag gewend zijn aan technologie, devices en verwachtingen is over een paar jaar compleet veranderd. M2mobi heeft als app ontwikkelaar alles in huis om daar feilloos op in te spelen.

Opgericht tijdens de oorsprong van het smartphone tijdperk in 2006, stonden we aan de basis van de ontwikkeling en sindsdien lopen we voorop. We zijn mobile natives. In plaats van het aan te leren, is mobiel onze moedertaal. We zijn ermee opgegroeid, we leven en ademen mobiel.

We werken graag met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. Door vandaag nog aan tafel te zitten, kunnen we vanuit de kern van het merk op zoek gaan naar de beste manieren om de eindgebruikers van de app te helpen, verrassen en inspireren.

Met onze ervaring als app ontwikkelaar vertrouwen we op ons instinct. We beslissen en werken snel, in het tempo van de ontwikkeling. Korte lijnen. Efficiƫnt. Flexibel. Per project werken we met een team waarin alle disciplines samenkomen. Specialisten op het gebied van iOS, Android, Backend Architecture, Web front-end, graphic design, UX Design en Quality Assurance.

img phones about

Ons verhaal

Michiel en Michiel studeerden in 2006 af met hun scriptie over een mobile ringtone generator, Freshtone. Zij besluiten het niet bij een scriptie te laten en starten hun eigen bedrijf: Speasuvius. Met het succes van een aantal van hun eigen apps (zoals Nulaz), begon het bedrijf te groeien. De eerste werknemers werden aangenomen en er werd voor een andere koersrichting gekozen: van eigen apps ontwikkelen gingen we nu apps voor klanten maken. Daarbij werd Speasuvius omgedoopt tot M2mobi, vernoemd naar Michiel en Michiel. Nu, elf jaar later, zijn we maar wat trots op de apps die we samen met onze klanten hebben kunnen maken. Zo hebben we niet alleen met succes een online only bank opgebouwd, maar ook een dito supermarkt. Onze mobile apps voor klanten als Heineken, Dubai Airports en VGZ worden door vele duizenden mensen gebruikt en gewaardeerd. En de Schiphol App is al meerdere keren bekroond als beste airport app.

Wat zal de toekomst nog meer brengen? Wie zal het zeggen. Wat we wel weten is dat wij erbij zijn om te zorgen dat je als merk voorop blijft lopen.

Meer weten?

Frederiek
Frederiek

Office Manager

info@m2mobi.com
020-3540259

Frank
Frank

Senior Accountmanager

sales@m2mobi.com
+31613660410