M2mobi - 2017 Jaaroverzicht
Alle blogs

2017 Jaaroverzicht

Het einde van 2017 nadert. Tijd voor een terugblik op een fantastisch jaar, met wederom veel hoogtepunten.

Welcome, new clients!

Naast onze vertrouwde klanten, werkten we dit jaar ook voor een aantal nieuwe klanten, zoals Albert Heijn en Ahti.

Voor Albert Heijn ontwikkelden we een nieuwe, super snelle bezorgservice, genaamd Rappie. Met Rappie kun je jouw boodschappen direct in de app bestellen en heb je deze al binnen 2 uur bezorgd in huis, op het werk of in het park. De nieuwe bezorgservice is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Daarnaast sloten we een strategische partnership met het Amsterdam Health & Technology Institute. Wereldwijd heeft gemiddeld één op de drie volwassenen te maken met een te hoge bloeddruk. Dit heeft grote gevolgen voor de welzijn van deze mensen: gezonde levensjaren gaan verloren en vroegtijdig overlijden komt nog te vaak voor. Samen met Ahti streven we naar een oplossing voor dit probleem door de nieuwste technologische middelen in te zetten.

Bestaande apps, nóg beter

Samen met onze klanten hebben we gekeken hoe we bestaande apps konden verbeteren op alle vlakken, van het design tot back-end. Het resultaat?

Een geheel vernieuwde Heineken Experience app. Al eerder ontwikkelden we een interactieve tour voor de voormalige brouwerij van het wereldberoemde biermerk. Dit jaar brachten we samen met de Heineken Experience een grote update uit, met als doel de app onderdeel te maken van de gehele customer journey. De app voegt waarde toe aan alle fasen van een bezoek aan Amsterdam. Alex, de persoonlijke assistant van de app, laat bezoekers de mooiste plekjes van de stad zien, afgestemd op hun persoonlijke behoeften.

Ook reisden we weer af naar het altijd warm verwelkomend Texas, om samen met Dallas/Fort Worth International Airport te werken aan een nieuwe functionaliteit in de app: Mobile Food Ordering. Met deze functionaliteit kunnen reizigers direct in de app eten bestellen en betalen. Niet meer wachten in de rij bij het restaurant, maar bestellen on the go. DFW is hiermee de eerste luchthaven in de VS die deze functionaliteit aanbiedt.

We mogen ons rekenen tot de top 3

Op 6 april 2017 verscheen de twaalfde editie van de Emerce 100. Wij plaatsten ons trots in de top 3 van deze speciale jaarlijkse uitgave. Dit hebben we te danken aan de geweldige apps die we voor onze klanten hebben mogen ontwikkelen. Bedankt!

Mobile natives

Nieuwe projecten, een plaats in de top 3 van mobile agencies… Dat was ons niet gelukt zonder ons geweldige team. Dit jaar verwelkomden we maar liefst 8 mobile natives.

2017 gezichten

Green numbers

img Green numbers

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.