M2mobi - 3 niet te missen talks op DevFest 2017
Alle blogs

3 niet te missen talks op DevFest 2017

Eerder kondigden we aan voor het tweede jaar op rij sponsor te zijn van het GDG DevFest op 18 november. Tijdens dit event komen developers en experts samen om te praten over alles wat te maken heeft met Android, Web en Cloud. Inmiddels is het programma bekend en kunnen we ons verheugen op de vele sprekers en workshops.

De keuze van ons Android team

We trappen de dag af om 10:00 met een officieel welkom van de organisatie, sponsors en partners. Gedurende de dag zullen meerdere experts tegelijkertijd een presentatie geven. Allemaal hartstikke interessant natuurlijk, maar welke presentaties wil je nou écht niet missen? Ons Android team maakte een keuze.

11:20 - 12:00 Zero to Hero in UI Testing

Vesselin Ilieve - Senior Android Developer bij ASOS.com - bespreekt tijdens zijn presentatie de problemen die worden ondervonden bij UI Testing. Waarom is het zo lastig om dit soort tests op te zetten? Waar moet je beginnen? En hoe maak je ze onderdeel van je CI system. Aan de hand van een best practices laat Vesselin zien hoe je een schaalbaar framework ontwikkelt waarbinnen UI Testing gemakkelijk wordt gemaakt.

13:00 - 13:40 TensorFlow: Cases of use

Gema Parreño Piqueras - programmer & data scientist bij BBVA - gaat tijdens haar presentatie in op TensorFlow, een open-source software library voor Machine Intelligence. Gema werkte aan Deep Asteroid, een netwerk welke de mogelijke impact van asteroïden op onze aarde kan berekenen. Het project was als finalist van de NASA Space app Challenge 2016 ook onderdeel van de use cases voor Google in Keynote Google I/0 2017. Tijdens Gema haar presentatie zal deze case uitgebreid aan bod komen.

16:10 - 17:00 Stop Running from Animations

Tijdens zijn presentatie gaat Ivan Maric - Android Developer bij Infinum - in op de toegevoegde waarde van animaties. Het maken van animaties kost veel tijd, maar het eindresultaat is het zeker waard. Ivan geeft tijdens zijn presentatie 10 tips om hier goed mee om te gaan, zodat jij geen excuses meer hebt voor het maken van eye-catching animaties.

Neem het op tegen ons Android team

Toe aan een break? Wij nemen onze XXL Tafelvoetbal mee. Dit is een extra lange tafelvoetbal waarmee je tot wel 8 personen aan kunt spelen. Neem het op tegen ons Android team, maar wees gewaarschuwd… Onze developers oefenen elke vrijdag tot in de late uurtjes.

Het Android team van M2mobi zal de hele dag aanwezig zijn. Dus heb je vragen over onze projecten, werkwijze of lijkt het je leuk om bij M2mobi te werken? Kom dan gerust langs bij ons op DevFest 2017.

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.