M2mobi - Bespaar tijd en geld met DFW Prepaid Parking
Alle blogs

Bespaar tijd en geld met DFW Prepaid Parking

Klanten die reizen vanaf Dallas Fort Worth (DFW) International Airport kunnen vanaf nu hun parkeerplek vooraf reserveren in de DFW Airport app, beschikbaar voor iOS en Android. Deze nieuwe functionaliteit biedt passagiers een nog soepeler verloop van hun reis.

DFW Airport App

In de DFW Airport app kunnen reizigers al real-time informatie zien over de beschikbare parkeerplaatsen, kosten per dag en de geschatte looptijden naar hun gate. Eenmaal geparkeerd, kunnen gebruikers hun parkeerplek opslaan door middel van GPS en het nemen van een foto die automatisch wordt opgeslagen in de app. De luchthaven breidt haar app nu uit met een nieuwe functionaliteit: DFW Prepaid Parking.

Prepaid Parking

Klanten kunnen het Prepaid Parking systeem gebruiken door eerst hun check-in en dag van terugkomst te selecteren. Vervolgens kan een gebruiker uit een aantal parkeeropties kiezen, met speciale kortingen voor Prepaid Parking gebruikers. Eenmaal een optie gekozen, kan de gebruiker direct betalen in de app. Betaling voltooid? Dan krijgt hij een QR code te zien waarmee hij de DFW ‘parking plazas’ kunnen binnenrijden. Klanten hoeven dus niet meer te zoeken naar hun parkeerticket en kunnen simpelweg hun mobiel scannen.

Een volledig native ervaring

DFW Airport heeft als een van de eerste luchthavens een volledig native betalingsmogelijkheid voor haar gebruikers geïmplementeerd. Van het kiezen van een parkeerplek tot het direct betalen, gebruikers doorlopen de gehele flow ononderbroken in de app. Dit zorgt voor een meer snappy, snelle en veilige flow. Dit in tegenstelling tot een flow waarin de gebruiker naar bijvoorbeeld een website wordt gestuurd voor de betaling.

De introductie van Prepaid Parking sluit goed aan op DFW Airport haar tagline van Travel Transformed. Samen met DFW Airport blijven we continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden om deze filosofie te ondersteunen. Lees hier meer over de DFW Airport app.

img dfw smart parking

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.