M2mobi - M2mobi Sponsor van Google Tech event in NL
Alle blogs

M2mobi Sponsor van Google Tech event in NL

Het grootste Nederlandse Google Tech event komt er weer aan. Op 18 november komen honderden developers en experts samen op het GDG DevFest om te praten over alles wat te maken heeft met Android, Web en Cloud. M2mobi is voor het tweede jaar op rij Sponsor.

DevFest NL 2017

De Google Developers Group (GDG) is een open en vrijwillige community van developers, allemaal met een passie voor Google technologies. Voor het vijfde jaar op rij organiseren zij het DevFest. Tijdens dit event komen zowel beginnende als zeer ervaren developers bij elkaar om deel te nemen aan verschillende sessies, lezingen en workshops. Deelnemers krijgen zo de kans om inhoudelijke en praktische kennis op te doen van de beste Google-gerelateerde developers.

GDG en M2mobi

GDG heeft kennisdeling hoog in het vaandel. Door jaarlijkse evenementen te organiseren brengt zij ontwikkelaars van over de hele wereld samen om ervaringen en skills te delen. M2mobi deelt deze visie en steunt daarom met trots dit event voor een tweede jaar op rij. En natuurlijk zijn we zelf ook van de partij.

Meer dan 500 developers - waaronder ons Android team - ontmoeten? Meld je nu aan via www.devfest.nl. Tot 18 november!

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.