M2mobi - M2mobi trots sponsor van Appdevcon 2019.
Alle blogs

M2mobi trots sponsor van Appdevcon 2019.

Met trots sponsoren we Appdevcon 2019, een event door én voor app-ontwikkelaars. De meer dan 350 deelnemers kunnen terecht in meerdere zalen, waar een grote variatie aan onderwerpen zal worden besproken; van UX Design tot Apple en Google Tech en van cross-platform tot backend. Onze ontwikkelaars doken dieper in het programma. Welke topics staan nog in de kinderschoenen? Van welke tools en software onderschatten we hun kracht? En hoe kunnen we ons eigen ontwikkelingsproces verbeteren? Hieronder vind je onze top 5.

So you want to build an ARKit app
Friday, 11:00 - Room 9
ARKit liet ons zien hoe AR kan worden geïntegreerd in diverse apps om deze aantrekkelijker en leuker te maken voor de eindgebruiker. Eerder hebben we de beperkingen van Apple's ARKit beschreven in onze blogpost. Hoe is de situatie nu? Hoe gaat ARkit bijvoorbeeld om met complexe oppervlakken? We hopen er achter te komen tijdens deze talk!

Zero to App: Introduction to Building Apps for the Google Assistant
Friday, 13:15 - Room 13
Tijdens deze talk leer je hoe je een voice-first app ontwikkelt waarmee je gebruikers kunt verrassen op talloze devices via de Google Assistant. Bij M2mobi ontwikkelden we al eerder een voice-first app. Hoe hebben andere ontwikkelaars een voice-first-ontwikkeling ervaren?

I exchanged RxJava for Coroutines, why and how
Friday, 14:10 - Room 10
Dit is er een voor de Android-ontwikkelaars. Maken we wel optimaal gebruik van RxJava? Is RxJava écht zo moeilijk als het lijkt? En hoe halen we alles uit Coroutines?

Building your own IoT Assistant
Friday, 14:10 - Room 13
Hoe mooi zou het zijn om je eigen slimme apparaat te ontwikkelen? Niets is onmogelijk. Met je eigen IoT Assistant zou je in staat zijn om het te instrueren om precies te doen wat jij wil, te koppelen aan wat jij wilt en tot slot er volledig de controle over te hebben.

Code Reviews – Establishing a Quality Culture
Friday, 15:15 - Room 12
Het schrijven van code is een combinatie van creativiteit en logica. Elke ontwikkelaar wil ervoor zorgen dat zijn werk perfect is, geen fouten bevat en de eindgebruiker een optimale ervaring biedt.

Het volledige programma vind je hier.

Say hi!

Met meer dan 10 ontwikkelaars, van Android tot iOS, kijken we uit naar deze dag en staan we uiteraard open voor een praatje, een demonstratie van onze apps of gewoon een biertje aan het eind van de dag.

Ben jij een mobile native? We zijn opzoek naar een Android Developer en Junior iOS Developer. Zoeken wij jou? Neem dan contact met ons op of kom langs op Appdevcon op vrijdag.

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.