M2mobi - Even voorstellen, onze nieuwe stagiairs
Alle blogs

Even voorstellen, onze nieuwe stagiairs

Het is september en dat betekent dat we weer nieuwe stagiaires mogen verwelkomen. Van links naar rechts: Quirine (UX design), Caspar (Android) en Skip (iOS) lopen de komende vijf maanden mee om alles te leren over hun discipline. Een klein kennismakingsrondje:

Hi Quirine

Quirine studeert Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Binnen deze studie heeft zij gekozen voor een verdieping in UX Design.

Waarom M2mobi en wat hoop je hier te leren?

Ik heb bewust gekozen voor een ‘opdracht aannemend’ bureau. Ik wil werken aan verschillende apps, in plaats van één, zodat ik veel ervaring kan opdoen. Bij M2mobi krijg ik de kans om mee te werken aan hele diverse projecten voor grote internationale klanten.

Ik hoop zoveel mogelijk op het gebied van UX Design te leren. Van de juiste user flow en wireframes, tot usability testing. Ik vind het mooi hoe technologie ons in staat stelt ervaringen te creëren. Met name via mobiel.

Heb je nog verborgen talenten?

Ik dacht altijd dat Mario Kart mijn verborgen talent was, tot ik hier tijdens mijn eerst vrijmibo werd ingemaakt. Dat was wel even confronterend… Daarnaast houd ik van kunst en cultuur. De Cinevillepas en de Museumjaarkaart zijn dan ook mijn beste vrienden.

Hi Caspar

Caspar is geen onbekende bij M2mobi. Vorig jaar heeft hij namelijk met drie andere studenten de minor Mobile Development gevolgd bij ons kantoor. En dat beviel Caspar goed.

Waarom M2mobi en wat hoop je hier te leren?

Tijdens mijn minor kwam ik wekelijks bij M2mobi over de vloer. De werksfeer en de operationele manier van werken beviel mij toen erg goed. Ik kreeg alleen niks mee van de projecten waar M2mobi aan werkt, terwijl die mij wel erg aanspreken. Dat was voor mij een reden om te kiezen voor een Android stage bij M2mobi.

Ik hoop te leren hoe ik gestructureerd kan meedraaien binnen grote projecten. Het werk dat je kan neerzetten met een hecht en relatief klein team is gewoon indrukwekkend.

Heb je nog verborgen talenten?

Ik speel nu sinds drie jaar gitaar. Best lekker voor de afwisseling met mijn computerscherm af en toe. Daarnaast houd ik van sporten en ben ik natuurlijk veel op feestjes te vinden met mijn vrienden.

Hi Skip

Skip voegt zich bij ons iOS team en studeert ICT aan de Hogeschool Leiden. Al voor zijn studie was Skip enorm geïnteresseerd in het ontwikkelen van programma's en heeft daarom ook gekozen voor een specialisatie in Software Engineering.

Waarom M2mobi en wat hoop je hier te leren?

Ik was, en ben nog steeds, erg benieuwd hoe het werken binnen een agency is. Ik houd van structuur en samenwerken. Deze twee komen mooi samen tijdens mijn stage bij M2mobi. Een voorbeeld hiervan is dat zowel binnen het iOS als Android team iedereen elkaars code controleert. Op die manier krijg ik veel feedback op mijn code en leer ik beter ontwikkelen.

Bij M2mobi hoop ik voor mijzelf een mooie basis neer te zetten wat betreft het coderen en het werken in teamverband. Daarnaast is het natuurlijk gaaf dat ik kan meewerken aan grote projecten.

Heb je nog verborgen talenten?

Zeker, tussen het programmeren door vind ik het heerlijk om piano te spelen. Ik weet alleen niet of mijn collega’s daar zo blij mee zullen zijn haha… Gamen, piano spelen en programmeren, daar vul ik mijn vakantie wel mee!

Stage bij M2mobi

Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij ons? Wij bieden meewerk-stages op het gebied van UX Design, Software ontwikkeling (iOS, Android en Back-end) en Marketing. Per februari 2018 zijn we weer op zoek. Houd onze vacature pagina in de gaten.

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.