M2mobi - Van de Herengracht naar de Houthavens. M2mobi verhuist.
Alle blogs

Van de Herengracht naar de Houthavens. M2mobi verhuist.

Na zes mooie jaren aan de Herengracht, verhuizen we deze zomer naar een van de mooiste locaties op de Amsterdamse Houthavens, op de kop van de Moermanskkade. We zullen ons vestigen op de derde verdieping van het nu in aanbouw zijnde loftgebouw ‘300 Moermansk’. Het kantoor zal worden gekenmerkt door de glazen gevels die zorgen voor een prachtig uitzicht over het IJ en de oude industriehavens. Hoe het kantoor er van binnen uit zal zien houden we nog even geheim, maar dat het industrieel, licht en warm wordt staat als een paal boven water.

img images office

In de afgelopen elf jaar zijn we flink gegroeid. Van het ontwikkelen van eigen apps, naar het ontwikkelen van apps voor internationale klanten met inmiddels een team van meer dan 30 man. De verhuizing naar het ruime kantoor op de Moermanskkade biedt ons de mogelijkheid deze lijn van groei voort te zetten. Daarnaast zal het nu nog gemakkelijker zijn om met klantteams bij ons op locatie te werken. Ook zal er een ruimte worden gecreëerd waar we events kunnen organiseren, zoals de CocoaHeads meetup, Android User Group en Mobile Reboot.

In 2007 verhuisde M2mobi - toen nog Spaesuvius - van de zolderkamer naar het eerste tijdelijke kantoor in Schiphol-Rijk. Veel tijdelijke kantoren volgden, van het Vondelpark tot de grachtengordel. In 2012 vestigden we ons in ons eerste officiële kantoorpand op de Herengracht. Nu zes jaar verder, wordt het tijd voor een frisse start in de Houthavens.

img Places M2mobi

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.