Maak kennis met Duy, onze nieuwe iOS Developer | M2mobi
Alle blogs

Maak kennis met Duy

Hi, mijn naam is Duy. Sinds kort werk ik bij M2mobi als iOS Developer. Ik ben 26 jaar en woon in Hoorn. Mezelf in één zin beschrijven is onmogelijk, hoewel ‘dynamisch’ misschien wel het dichtst in de buurt komt. Ik heb enorm veel verschillende interesses, zoals longboarden, boeken lezen, naar de sportschool gaan en voetbal spelen en kijken. Ik ben groot fan van productivity hacks (tips zijn altijd welkom!) én van desk setups. Wat dat zijn? Check op Instagram maar eens de hashtags #desksinspiration, #productivespaces, #deskstyling, #desksetup, #minimalsetup, #workspacegoals of #designyourworkspace. En volg me natuurlijk: @10.act

Wat doe je bij M2mobi?

Hiervoor heb ik gewerkt als iOS Developer en ondersteunend Android Developer. Bij M2Mobi ga ik me 100% bezig houden met iOS development. Tot nu toe werk ik voornamelijk aan de app van Insinger Gillissen. Een innovatieve, veilige en gebruiksvriendelijke payment app. Erg tof.

Waarom M2mobi?

De afgelopen jaren werkte ik vooral solo, zonder directe collega’s. Doordat ik bij M2mobi samenwerk in een team van echte mobile natives, word ik vanaf dag 1 tot de max uitgedaagd. De perfecte plek om me verder te ontwikkelen.

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.