Maak kennis met Machiel, onze nieuwe UX designer | M2mobi
Alle blogs

Maak kennis met Machiel πŸ‘‹πŸ»

Hi, ik ben Machiel! Sinds kort werk ik bij M2mobi als UX/UI Designer. Hiervoor heb ik een aantal jaar gewerkt als Digital Designer bij een Salesforce partner in Amsterdam. Daar werkte ik aan websites, webshops en eigen apps, waaronder de vernieuwde webshop van Cruyff Classics.

Wat doe je bij M2mobi? πŸ€·πŸΌβ€β™‚οΈβ€¨

Als UX/UI Designer houdt ik me vooral bezig met gebruiksvriendelijke flows ontwikkelen voor de beste (mobile) user experience. Oogstrelende apps die ook nog eens goed in elkaar zitten? Let’s do this!

Waarom M2mobi? 🀘🏼

Na jaren aan de business kant werd het tijd voor een nieuwe uitdaging aan de agency kant. M2mobi biedt mij een vaste werkplek in een mooi kantoor en ik krijg de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen op gebied van mobile UX Design.

Verder heeft M2mobi natuurlijk een geweldig portfolio, de focus op mobile first en is er veel kennis en kwaliteit aan boord. We mooie dingen en ik ben ontzettend trots dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen!

Andere artikelen

Wees de eerste.

Krijg als eerste toegang tot speciale content als whitepapers en blog posts.