M2mobi | Digitaal Bureau | Mobile App Ontwikkeling

Stage lopen bij M2mobi

M2mobi is een jong groeiend bedrijf en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toegewijde mensen om ons internationaal team van professionals en jonge enthousiastelingen te versterken. Op dit moment werken er zo’n 40 mensen bij M2mobi waarvan een aantal stagiairs. Elk jaar, in februari en september, bieden wij meewerkstages aan op het gebied van Software ontwikkeling (iOS, Android en Back-end) UX Design, Quality & Test en Marketing.

Wij spreken van een meewerkstage omdat je aan echte opdrachten gaat werken. Het instap niveau ligt hoog. M2mobi hecht daarom veel waarde aan projecten en activiteiten in je vakgebied naast je studie.

Binnen de meewerkstage geven wij je volop de ruimte om zelfstandig te werken Hierdoor kun je initiatieven ontplooien en zelf aangeven op welke punten je je verder wilt ontwikkelen. Zoals eerder genoemd werk je altijd mee aan een van onze lopende projecten en levert daarin een belangrijke bijdrage voor ons bedrijf. Hierin wordt je altijd bijgestaan door een ervaren medewerker die fungeert als jouw persoonlijke buddy.

Evaluatie en beoordeling

Aan het eind van de 1e maand kijken we samen terug op de deze periode. We staan dan stil bij hoe je het vindt binnen ons bedrijf. Hoe vind je het gaan, hoe gaat het werken met collega’s en hoe het staat met je stageplan en doelen. Ook is er ruimte om zaken te bespreken waar je tegenaan loopt of goede ideeën die je zou willen uitwerken. Aan einde van je stage zal er ook nog een intern afsluitend gesprek zijn, waarin terug gekeken wordt naar je tijd bij ons en hoe je stage verlopen is. Een evaluatiegesprek met je stagebegeleider is veelal ook onderdeel van je stage, als eis vanuit je studie.

Spreektaal

M2mobi is een internationaal bedrijf met zowel internationale klanten als medewerkers uit diverse landen. We spreken daarom zowel Nederlands als Engels op kantoor. Bij plenaire meetings, in emails en op Slack hanteren we Engels als taal.

Uren

Je werkt circa 8 uur op een dag. In Jira schrijf je elke dag hoeveel en aan welke taken je gewerkt hebt. Vanuit je studie geldt er meestal een verplichting om een x-aantal uur te schrijven voor de totale duur van je stage. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om die uren te maken binnen de doorlooptijd van je stage.

Als stagiair bouw je helaas geen vakantie-uren op. Wil je graag een dag vrij of met vakantie, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem. Overleg tijdig met je buddy en je teamlead om te kijken of er mogelijkheden zijn. Ook hierbij geldt dat je zelf verantwoordelijk bent om de “gemiste” uren op een ander moment in te halen, mocht je uren te kort komen voor je studie.

Stage vergoeding & periode

De meewerkstage bij M2mobi is geschikt voor HBO en WO studenten die beschikbaar zijn voor minimaal 5 maanden. Uiteraard krijg je maandelijks een zeer aantrekkelijke stagevergoeding voor je inzet. Daarnaast mag je iedere dag gratis gebruik maken van onze uitgebreide lunch én kun je deelnemen aan de diverse uitjes die we met ons kantoor organiseren.

Join the team!

Dus, ben je op zoek naar een leerzame stage bij de beste mobile agency in Amsterdam in een leuk collegiaal team, waar je kan werken aan toffe apps voor grote klanten? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres!

Mocht je stage willen lopen bij ons, maar staat jouw vakgebied er niet tussen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met jou of er andere opties mogelijk zijn.

img culture quotes

Meer weten?

Jeroen
Jeroen