M2mobi | Digital Agency | Mobile App Development

Internships at M2mobi

M2mobi is een jong groeiend bedrijf en is altijd op zoek naar de allerbeste stagiairs die een relevante HBO of WO opleiding volgen. Op dit moment werken er zo’n 40 mensen bij M2mobi. Elk jaar, in februari en september, bieden wij meewerkstages aan op het gebied van Software ontwikkeling (Android, iOS en Backend), UX Design, Q&A en Marketing.

Wij spreken bewust van een meewerkstage omdat je aan opdrachten voor echte klanten gaat werken. Het instapniveau ligt hoog en daarom zoeken wij stagiars die in hun vrije tijd bezig zijn met programmeren of met mobile design als designer. Eigenlijk doe je niet anders en is software development of mobile design je passie. M2mobi hecht daarom veel waarde aan relevante projecten en activiteiten in je vakgebied naast je studie.

Binnen de meewerkstage geven wij je volop de ruimte om zelfstandig te werken. Hierdoor kun je initiatieven ontplooien en zelf aangeven op welke punten jij je verder wilt ontwikkelen. Zoals eerder genoemd werk je altijd mee aan een van onze lopende projecten en levert daarin een belangrijke bijdrage voor ons bedrijf. Hierin wordt je altijd bijgestaan door een ervaren medewerker die fungeert als jouw persoonlijke buddy.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom kijken wij aan het eind van de 1e maand terug. Samen met je buddy sta je stil bij hoe je het vindt binnen ons bedrijf, hoe de samenwerking met je collega's gaat en hoe het staat met je stageplan. Ook is er ruimte om zaken te bespreken waar je tegenaan loopt of goede ideeën die je zou willen uitwerken. Aan einde van je stage zal er ook nog een intern afsluitend gesprek zijn, waarin terug gekeken wordt naar je tijd bij ons en hoe je stage verlopen is.

Stage Michael

Wat kun je verwachten?

Eindelijk ga je doen waar je goed in bent en nog beter in wilt worden. Bij M2mobi geen oude meuk maar werken met de nieuwste technieken en het echte werk op het gebied van mobile development & mobile design.

Daarnaast mag je elke dag gratis gebruik maken van onze uitgebreide lunch én neem je deel aan de diverse uitjes die we met ons kantoor organiseren.

Join the team

Dus, ben je op zoek naar een leerzame (afstudeer)stage op het gebied van Android, iOS, Backend, UX Design, Quality & Assurance of Marketing bij de beste mobile agency van Nederland? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres!

Mocht je stage willen lopen bij ons, maar staat jouw vakgebied er niet tussen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met jou of er andere opties mogelijk zijn.

More information?

Jeroen
Jeroen