M2mobi - Teamlink
Alle projecten

Teamlink

Klant
Amstel
Discipline
Design, Development
Platform
iOS, Android

Niets is zo’n georganiseerde chaos als een amateur voetbal team…

Amstel helpt haar doelgroep door ze een tool te bieden dat aansluit op iets waar ze dol op zijn: voetbal. De tool haalt het gedoe uit de organisatie van een voetbal team, voor zowel coaches, aanvoerders, teamleden, maar ook supporters. In plaats van zich zorgen te maken over bijvoorbeeld of er wel genoeg spelers (in het juiste tenue) op het veld staan, kan iedereen zich nu focussen op iets dat echt belangrijk is: bier drinken.

Teamlink is een brand utility dat eerst alleen maar op het web beschikbaar was. M2mobi heeft voor Amstel, een Teamlink iPhone en Android app gemaakt. Naast de functionaliteit die al op het web bestond hebben we speciaal voor mobiel een “derde helft” feature toegevoegd. Je draait aan het wiel om te bepalen wie een vervelend klusje moet doen, bijvoorbeeld wie het volgende rondje moet halen. Met deze functionaliteit bieden we niet alleen een nuttige functie maar versterken we ook de core business van Amstel: Bier verkopen.

Binnen een strakke deadline, bepaald door de start van het nieuwe voetbal seizoen, hebben we een app boordevol functionaliteit en een leuke nieuwe feature gerealiseerd.

Meer weten?

Michiel Munneke
Michiel Munneke

Frank
Frank

Senior Accountmanager

sales@m2mobi.com
+31613660410